Daag iemand uit om 1 maand niet te roken

Gepubliceerd op woensdag 28 februari 2024 13.22 u.
Doe mee aan de Buddy Deal en daag jezelf en of een vriend, collega, familielid uit om in mei één maand lang niet te roken.

Heb je er ooit al aan gedacht om te stoppen met roken? Wel, goed nieuws! Uit onderzoek blijkt dat als je één maand stopt met roken, je vijf keer meer kans hebt om voorgoed te stoppen. Volgens ex-rokers gaat het ook makkelijker als je steun krijgt van een vriend of familielid.

Wat is een Buddy Deal?

Met de Buddy Deal ga je als roker een uitdaging aan om 1 maand lang te stoppen met roken. En je staat er niet alleen voor! Samen met duizenden andere stoppers én met de hulp van jouw Buddy en de steun van Stichting tegen Kanker zet je de eerste stap naar een rookvrij leven.

In ruil voor jouw inspanningen, belooft je Buddy een tegenprestatie. Zo sluiten jullie een Buddy Deal voor één maand van 1 tot 31 mei. Ook wie geen Buddy heeft, kan perfect deelnemen. De Stichting tegen Kanker zorgt voor voldoende ondersteuning via blog, e-mail, sociale media, …

Hoe deelnemen?

Stoppers en hun Buddy registreren zich voor 1 mei via www.buddydeal.be en ontvangen zo een starterskit per post. De Buddy belooft een tegenprestatie te leveren en steunt de stopper bij hun uitdaging gedurende de maand mei.

Deze campagne loopt in samenwerking met met Logo Gezond+ vzw.