Dagverzorgingscentrum ‘De Bueren’ klinkt samen met jou op het nieuwe jaar

Gepubliceerd op dinsdag 19 december 2023 7.41 u.
Woonzorgcentrum Kanunnik Triest wil ook openstaan voor senioren die thuis of bij familie wonen. Als bijkomende ondersteuning bij de thuiszorg, biedt het wzc van 8.15 tot 16.45 uur opvang aan in zijn dagverzorgingscentrum.

Er vinden regelmatig overlegmomenten plaats om alle thuiszorgdiensten op elkaar af te stemmen. Het centrum neemt op afgesproken dagen de zorg overdag over en zo krijgt de familie ademruimte en tijd voor een familiebezoekje, boodschappen of een moment van rust.

In het dagverzorgingcentrum breng je de dag door in een huiselijk aangeklede leefruimte met open keuken. Samen met je ‘huisgenoten’ geniet je van een zinvolle en aangename tijdsbesteding. Er is een rustruimte en ruime toiletten, die toegankelijk zijn voor rolstoelgebruikers. Als je dat wil, kan je gebruik maken van een aangepast hoog/laad-bad of douche. Maaltijden worden in de eigen keuken van het woonzorgcentrum bereid. Rusten kan in relaxzetels, zo nodig staat er een bed ter beschikking.

'De Bueren' zorgt voor een gevarieerd aanbod van activiteiten voor lichaam en geest, van geheugenoefeningen tot gymnastiek. Voor grotere activiteiten sluit het dagverzorgingscentrum aan bij het animatieaanbod van het woonzorgcentrum. Af en toe maken we een uitstap.'De Bueren' beschikt hiervoor over 2 rolstoeltoegankelijke minibusjes.

Nieuwjaar vieren

Om het nieuwe jaar te vieren, nodigen we de 65-plussers uit om samen met ons te klinken op het nieuwe jaar. Jullie zijn welkom op donderdag 25 januari 2024 tussen 14 en 16 uur. Wij bieden jullie een cava met hapje aan en ondertussen kunnen jullie kennismaken met onze werking. Gelieve in te schrijven via onderstaande gegevens voor maandag 20 januari 2024.

De Buck Karolien
debuckk@wzckt.be
0476 97 08 81