Groepsaankoop hoogrendementsglas

Wist je dat hoogrendementsglas drie keer minder warmte doorlaat dan gewoon dubbel glas? Door te investeren in hoogrendementsglas maak je jouw woning comfortabeler én
bespaar je op jouw energiefactuur. Om je een extra duwtje in de rug te geven, organiseert Energiehuis Veneco in samenwerking met de gemeente Melle een groepsaankoop glas. Daarnaast maak je momenteel ook aanspraak op een verhoogde premie van 16 euro/m2.

Voor deze groepsaankoop werd op zorgvuldige wijze een betrouwbare aannemer uit jouw regio geselecteerd. Na jouw inschrijving komt deze expert jouw ramen opmeten en ontvang je een vrijblijvende offerte op maat. Daarna beslis jij om de werken al dan niet te laten uitvoeren.

Opvolging en begeleiding
Energent zorgt voor werfopvolging en begeleiding bij het aanvragen van de premie. Je staat er dus niet alleen voor en kan alles zonder zorgen uit handen geven, mét kwaliteitsgarantie en aan een voordelige prijs via de groepsaankoop.

Gratis screening
Als slot van het traject krijgt elke deelnemer aan de groepsaankoop gratis een screening van zijn volledige woning door een energie-adviseur. Zo krijg je geheel vrijblijvend een beeld
over andere interessante energiebesparende maatregelen in de toekomst.

Alle voordelen op een rijtje:

 • Gratis en vrijblijvende off erte voor de glasvervanging.
  Voordelige prijs door de groepsaankoop.
 • In 2021 is er een verhoogde premie van Fluvius in 2021
  (die 16 euro per m2) bedraagt.
 • Fris in de zomer, warm in de winter: hoogrendementsglas
  verhoogt het comfortgevoel in alle seizoenen door het
  bekomen van een stabielere binnentemperatuur.
 • Zekerheid over kwalitatieve uitvoering door een gecertificeerde aannemer uit de regio.
 • Door kwalitatieve isolatie stijgt de waarde van jouw woning.
 • Energie-advies door benovatiecoach Energent, als burgerc√∂operatie een niet-commerciële partij.

Heb je nog twijfels? Op woensdag 9 juni 2021 om 19.30 uur organiseren we een digitale infoavond over de voordelen van hoogrendementsbeglazing en het precieze verloop van de groepsaankoop.

Schrijf je hiervoor in via www.veneco.be/glas of groepsaankoop@veneco.be, dan ontvang je enkele dagen op voorhand de link.

INFO EN CONTACT
09 251 22 22
www.veneco.be/glas
groepsaankoop@veneco.be