Steun vzw Scheldeoffenstief met je UiTPAS

Gepubliceerd op donderdag 9 december 2021 10.55 u.
Op het einde van het jaar regent het traditiegetrouw acties ten voordele van het goede doel. Ook als inwoner van Melle kan je je grote hart tonen, en dat kan zelfs met UiTPAS-punten! Dit jaar steunt deze actie vzw Scheldeoffensief.

Op het einde van het jaar regent het traditiegetrouw acties ten voordele van het goede doel. Ook als inwoner van Melle kan je je grote hart tonen, en dat kan zelfs met UiTPAS-punten!

Meedoen aan de actie is heel eenvoudig. Tot en met 31 januari kan elke UiTPAS-houder 10 UiTPASpunten inruilen. Hiermee schenken we samen met de gemeente percussie-instrumenten aan vzw Scheldeoffensief. We werken hiervoor ook samen met de gemeente Merelbeke. 

Vzw Scheldeoffensief wil goesting en talent voor theater bij mensen met een beperking opsporen, uitdagen en tonen aan een breed publiek. Enerzijds is er een atelierwerking en anderzijds zijn er jaarlijks nieuwe voorstellingen of performances voor een breed publiek. Hoe meer UiTPAS-punten omgeruild worden, hoe groter de stapel instrumenten die aan vzw Scheldeoffensief kan worden geschonken.

Waar en hoe ruil je die punten? Je kan dat sinds kort digitaal. Daarvoor kijk je hier.

Liever echt? Dat kan in de bib, de sportdienst, het gemeentehuis en het OCMW.

Let wel: de diensten werken momenteel op afspraak. Je kan ook telefonisch of per mail contact opnemen.